ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

160 total views, 1 views today

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

         Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στους Τριμμαίους: Αντώνη του Κων/νου, τα αδέλφια Γεώργιο, Δημήτριο και Αλέκα Ευθυμίου Τρίμμη,  Γεώργιο του Ιωάννη και Γεώργιο του Βασιλείου Τρίμμη,  τους: Νίκο Λ. Μπαντή, Ευάγγ. Δημ. Μακρυγιάννη, Γεώργιο Κ. Αγγέλη, Γιάννη, Αντώνη και Γιώργο Ι. Δραγούτσο, Θωμά Σερ. Τσιούμα, Στέφανο Θ. Γκούμα, τους αφούς Γεώργιο και  Λάζαρο Σωτ. Σβώλου, Χρυσούλα Δ. Χασιώτη, Βασίλειο Κ. Οικονόμου, Βασίλειο Αριστοτέλη Κουτέλα, Γεώργιο Κων. Γεωργούλα, Σωτήρη Κ. Μανίκα, Κατερίνα Γ. Παπαϊωάννου και Κων/νο Βασ. Παπαποστόλου για την παραχώρηση φωτογραφιών  και την άψογη συνεργασία τους. Το Δημήτριο Τάγκα γιο της Ελένης Μάνθου Κανιούρα που διαμένει στη Βασιλικό Χαλκίδας για την καλόπιστη κριτική του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους: Ευάγγελο Δημ. Τρίμμη για την παραχώρηση όχι μόνο των διαφόρων φωτογραφιών αλλά και για τη διόρθωση διαφόρων παρατυπιών καθώς και στον  Άγγελο Κ. Οικονόμου  και την την κόρη του Αικατερίνη που διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται οικογενειακά στις ΗΠΑ για τις σπάνιες και καταπληκτικές φωτογραφίες που μας  παραχώρησαν ευγενώς καθώς και όλους τους άλλους. 

     Επίσης, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε  και στους συγχωριανούς μας που ζουν οικογενειακά σε ξένες χώρες και ανταποκρίθηκαν άμεσα στην αποστολή φωτογραφιών τους: Στέφανο Λ. Ανδρέου, Έλλη Στεφ. Τρίμμη, Βούλα Δημ. Μπαντή και τους αδελφούς Ευάγγελο και Κων/νο Γεωργ. Κανιούρα.   

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

   ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ).   ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

 


Comments

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ — 1 σχόλιο

  1. Αγαπητέ κ. Μπαντή καλημέρα σας
    θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα όμορφα λόγια που δημοσιεύσατε στη μνήμη του πατέρα μου, που αγάπησε τόσο αυτός όσο και η μητέρα μου, τον τόπο του και τους ανθρώπους του πάρα πολύ και μας μετέδωσε αυτή του την αγάπη και νοσταλγία.
    Εύχομαι να συνεχίσετε την προσπάθειά σας αυτή για να κρατήσει σε όλους μας και τους νεώτερους, ζωντανή η αγάπη για το χωριό μας και τους κατοίκους του.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>